Femstjerners design på The g hotel

Vilt kult på The g hotel i Irland. La deg inspirere!

Publisert
Sist oppdatert

Vi slet litt med å finne frem til The g hotel, den vest-irske byen Galways femstjerners designhotell. Litt overrasket ble vi også, da det viste seg å ligge i en forretningspark rett ved en av rundkjøringene langs en av hovedveiene ut av byen.

Men sjokket kom først da vi gikk inn i hotellet. For en design!

Kullsvart resepssjonsområde, knallrosa gulvtepper i korridorene, mørkelilla vegger og en sort og en hvit heis.

Se bilder av interiøret i bildespesialen lengst ned i saken!

Nå burde det ikke overraske så veldig at The g hotel er ganske stilig. Det er tross alt den verdenskjente hattedesigneren Phillip Treacy som står bak designet. Det har han høstet mye ros for.

The g hotel er altså et femstjerners designhotell, og er medlem av Small Luxury Hotels of the World (selv om hotellet har 101 rom, som jo er ganske mange).

Bo som en konge i Tivoli

Fint for fiffen

Hotellet, som åpnet for to år siden, tiltrekker seg nok flest forretningsreisende, men også turister finner veien hit. Det gjør selvsagt også fiffen som ankommer byen Galway hver august, for å få med seg Galway Race Festivals, det verdenskjente veddeløpsarrangementet som går av stabelen på veddeløpsbanen like ved. Etterpå kan de nemlig slappe av i hotellets stilige spa, Espa at the g hotel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.