Femstjerners superdesign

Industrielt, elegant og kult.

Publisert
Sist oppdatert

Industrielt, elegant og kult. Det femstjerners designhotellet i det latinske kvarteret, rett ved Skt. Petri Kirke, er innredet av kunstneren Per Amoldt. I det du går inn svingdøren forlater du funkisfasaden og ruller opp rulletrappen akkompagnert av dyprøde vegger og krukker. Vel oppe i lobbyen følger stramme linjer i kombinasjon med en retrobar. Personalet er like pent som det øvrige interiøret. Hotellet er ganske enkelt det smukkeste DinSide har sett på lenge.

Fasiliteter

Hotellet har 268 rom og 55 av dem har balkong eller terrasse. Alle rommene har tilgang til bredbånd, og er utstyrt med alle de fasiliteter som en forbinder med femsterners hoteller. Hotellet inneholder også Brasserie Bleue, Bar Rouge og Cafe Blanc. Blir du inspirert av interiøret kan du shoppe interiørartikler i forretningen nedenfor, R.O.O.M./Habitat.

Condé Nast Traveller har hotellet på sin liste over verdens 100 beste hoteller.

Kontaktinformasjon

Navn: Hotel Skt. PetriAdresse: Krystalgade 22Tlf.: + 45 - 33 45 91 00Pris: Et enkeltrom koster fra 1.295 danske kroner, mens et såkalt Life Style Room koster fra 3.595 danske kroner.Nett: Skt. Petri

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer