Ferdigpakke eller á la carte?

Kjøpe charter eller pakke selv? Vi sparer fra 5.680 kroner på å fly og leie privat leilighet, fremfor å reise charter.>> Sjekk prisene her!

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisflyselskapene spiser seg stadig mer inn på typiske charterdestinasjoner. Nå kan du fly rutefly og bestille hotell selv, til sol&bad-destinasjoner. Bestiller du charter, eller pakker du helst selv? Hva er billigst? Vi sammenlikner prisene til Kroatia.

Kroatia er blitt hot, det er tydelig å se på tilbudet av flybilletter til Rijeka, Split og Dubrovnik. De laveste prisene er gjerne utsolgt, og det er endog helt utsolgt på enkelte avganger. Men kan du reise utenom skoleferien, er det lettere å finne billigere flybilletter; fra midten av august og utover, er prisene igjen mye lavere. Det er også tydelig av Split er mye mer populært, og det er vanskeligere å finne de billige billettene dit, enn det er til Rijeka ved Istra-halvøya, eller til Dubrovnik helt i sør.

Skoleferiene gjenspeiles selvsagt også i charterprisene; andre halvdel av august er tradisjonelt et av de gunstigste reisetidsapunktene om du skal reise charter og prisen er viktig - da selges også restplassene til svært lave priser.

Merk også at hotellprisene i Kroatia er på sitt absolutt høyeste i denne perioden; kan du styre unna perioden fra rundt 20. juli til slutten av august, er det gode penger å spare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer