Ferdigpakkede eventyr

Milevis fra fordums grisefester leverer mange av dagens pakketurselskaper ultraeksotiske feriepakker for den med eventyrlyst.

Publisert
Sist oppdatert

Pakketurbransjen består ikke bare av svorske selskaper som stapper deg inn i fullpakkede charterfly i retning nærmeste Syden-land. Det er mulig å sikre seg de mest eksotiske av ferier uten at det krever timevis med bestillingsarbeide, hotellbooking og nettsøk i forkant. Flere små pakketuroperatører syr sammen pakker for mindre grupper, og utvalget kan til dels være meget eksotisk. Her er noen av spreke alternativer vi har kommet over.

1: Afrikansk nostalgi

Vi hensettes til kolonitidens Afrika om turen går med Rovos Rail og Rovos Air. Det er eksklusivt og kostbart (vi snakker nesten 70.000 eksklusiv flybillett tur-retur Norge - Sør-Afrika), men for et kresent publikum er det muligens akkurat dette som skal til for å sette den lille ekstra prikken over den krevende i-en. Det lille selskapet Safari Opplevelsesreiser er en norsk aktør som kan arrangere dette eventyret for deg, men du kan også kontakte Rovos direkte.

Pris: 67.200 kroner per person i dobbeltrom eksklusiv flytransport til og fra Norge.Varighet: 17 dager eksklusiv reise til og fra Norge. Mer informasjon:Nostalgitripp til Afrika

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer