Ferie for menn med hår på brystet

Eventyr, adrenalin og masse action. Det er gutteferie. DinSide Reise tipser om hvor gutta kan få leke seg som best.

Eventyr, adrenalin og masse action.

Foto: HVCB/Ron Dahlquist Foto: HVCB/Ron Dahlquist
Eventyr, adrenalin og masse action.

Foto: HVCB/Ron Dahlquist Foto: HVCB/Ron Dahlquist Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

8. mars er for lengst passert, og man kan hente fram machoen i seg. Og drømme seg bort til røffe farvann, action, bilkjøring og evig fotballkamp. Her er DinSides machotips.

1. Seile jorda rundt

Barskt, vått og eventyrlig. Få ting er så macho som seile. Salty Seas leier ut båter, men det finnes også andre måter å krysse hav på.

- Prøv deg som mannskap, sa Svein Jarand Haavet til DinSide Reise for en tid tilbake siden.

Han har drevet med seiling fra han var liten gutt, og har seilt båter over Atlanteren på oppdrag.

På Havna.com finnes en digital oppslagstavle hvor en kan søke hyre på båter. Creewseekers formidler mannskapsjobber mot et gebyr på femti britiske pund.

2. Fotball

Fotballferie med ølpauser. En rekke operatører tilbyr rene fotballferier, sjekk for eksempel ut Fotballreier eller Sportsreisebyrået. Prisma kjører i disse dager en fotballturkampanjer med gode priser til 23 kjente fotballbyer. Prismas priser starter på 1.450 kroner for tur til Amsterdam.

3. Bjørnjakt

Litt Hemingway, litt Isak Sellanraa. Få ting er så macho som bjørnejakt. Canada Jakt og Fiske AS tilbyr vårjakt på bjørn i Canada fra cirka 27.000 kroner, alt inkludert. Konkurrenten Exotic Hunting Adventure tilbyr svartbjørnjakt på New Foundland fra 16.000 kroner. Og merk dere, karer, denne turoperatøren tilrettelegger egne jaktturer for damene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer