Ferie for tusenlappen

Våren er her, og det er billigreisene også. Men ikke i påsken om du drømmer om vårvibber i Syden.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha påskeferie i siste liten er ikke charterselskapene ditt beste stikk. Skal du derimot skaffe deg en etterpåskeferie for en billig penge ser vi nå tendenser til hva som vil komme i mai. Nå finner vi nemlig reiser som sniker seg under firesifret pris.

Syden

Syden er faktisk ikke nødvendigvis hett i april. Vi har nylig returnert fra Portugal og Spania, og er ikke overveldet av sol og varme, men heller av regn og sterk kuling. Men for all del - det er skikkelig vår i sydens land nå likevel - trærne blomstrer, fuglene kvitrer og folk strømmer ut i gatene med mindre klær enn på mange måneder.

Så vil du få med deg noe av dette uten at det skal koste blodpris, bør du holde kofferten i heimen noen dager til. Vent til etter påskerushet, og prisene faller som en høstløv i oktober.

Billigste reiser nå

Men så var det påska da ...

Ja, vi vet. Det er påskedagene som er fridagene for de fleste, og det er da vi drømmer om å komme oss bort. Og uten hytte på fjellet, båt på sjøen eller slekt i ferieparadiset er det gjerne Syden som er drømmen. Dessverre er det ikke priser å spore opp nå under 2.500 kroner om du vil ha utreise frem til 5. april. Men for 2.500 får du noen deilige storbydager i påskehøytidens borger, Roma. Riktignok uten hotell. Og over grensen er det mulig å karre til seg reiser til både Gambia og Sri Lanka om du har noen ekstra tusenlapper å avse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer