Ferie fra 1.000 kroner

Etter påske kan du reise til varmere strøk til priser fra rundt 1.000 kroner. Legger du på inntil en tusenlapp ekstra får du også med hotell i prisen.

Publisert
Sist oppdatert

Restplassprisene er lavest i Oslo, Stavanger og Bergen. Her er noen av de beste tilbudene du får landet rundt akkurat nå. For oppdaterte tall, sjekk restplassoversikten.

Ferie etter høysesongEtter påske er det godt med knallpriser å finne på reiser som går tur-retur Oslo. Vi presenterer ti tilbud som alle selges til priser under 1.500 kroner - de billigste ligger under tusenlappen, men da er det kun fly som er inkludert.

Ti under 1.500 fra Oslo

Vil du heller reise fra andre flyplasser i landet, er det nå bergensere og siddiser som kan glede seg over flest tilbud og lavest restplasspriser. Flere steder er det imidlertid mulig å finne sydenferie for ett par tusenlapper med utreise i slutten av mars eller første halvdel av april.

De beste tilbudene landet rundt

Kan du reise fra Sverige, finnes også gode tilbud ned i rundt tusenlappen. Sjekk restplassoversikten for mer informasjon. Få også med deg oversikten over noen aktuelle påskereiser i siste liten fra fredag, men vær klar over at her kan tilbudet ha endret seg kraftig.

Flykrig

Ryanair er nå i markedsføringskrig mot SAS og Lufthansa, og selger i disse dager 40.000 billetter til 1 kroner sånn cirka. I alle fall før skatter og avgifter som vil beløpe seg til maks 162 per vei. Billettene kan du booke frem til 24. mars, og de finnes på reiser i perioden 5. - 27. april og 3. - 26. mai. 14 dagers forhåndssalg. Fra Norge finnes billettene på rutene fra Torp til London Stansted, og fra Haugesund til London Stansted. For å finne dette tilbudet må du lete etter kveldsavganger mandag til søndag, med retur på morgenavganger mandag til lørdag. For Haugesund gjelder utreise tirsdag til lørdag og retur fra London tirsdag til fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer