Ferie til tusen

Selv om kalenderen straks sier juni, er det fortsatt mulig å finne ferie til lavpris.

Publisert
Sist oppdatert

For priser opp til 1.500 kroners merket finner vi velkjente reisemål i Tyrkia, Hellas, Spania og Portugal. Til og med en storbyreise til Roma kan du karre til deg for under 1.500 kroner. Men for de billigste turene gjelder det at du må organisere overnatting selv. Reiser du fra andre steder enn Oslo er prisene gjerne litt høyere, men så er også hotell inkludert. Billigst utenfor hovedstaden denne uken, er Bergen.

Skroll ned for mer.Det er spesielt fire land som står på charterselskapenes tilbudsliste, og det er også her vi finner de billigste reisene. Reiser du fra hovedflyplassen denne uken, kan du velge mellom flere velkjente reisemål for priser mellom 995 og 1.498.

Hellas: Velg mellom øyene Kos, Kreta (Chania) og Rhodos.Spania: Velg mellom fastlandets Alicante og Malaga (Costa del Sol).Tyrkia: Velg mellom Marmaris og Antalya.

I tillegg finner vi Portugal (ikke definert reisemål i landet) og Roma i Italia på ukens billigliste.

Her finner du de billigste reisene med avreise fra Oslo.

Bergenserne kan juble

Bergensere som er ferdige med festspill og mai-moro, kan glede seg over lave priser, selv inkludert hotell. Flyr du fra Hansabyen får du noen av de beste tilbudene i landet denne uken. Eller hva sier du til 14 dager på Rhodos - med hotell - for 1.195 kroner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer