Ferie til tusen

Selv om kalenderen straks sier juni, er det fortsatt mulig å finne ferie til lavpris.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For priser opp til 1.500 kroners merket finner vi velkjente reisemål i Tyrkia, Hellas, Spania og Portugal. Til og med en storbyreise til Roma kan du karre til deg for under 1.500 kroner. Men for de billigste turene gjelder det at du må organisere overnatting selv. Reiser du fra andre steder enn Oslo er prisene gjerne litt høyere, men så er også hotell inkludert. Billigst utenfor hovedstaden denne uken, er Bergen.

Skikkelig sommer i Middelhavet nå. Illustrasjonsfoto: Stein Larsen Foto: Stein Larsen
Skikkelig sommer i Middelhavet nå. Illustrasjonsfoto: Stein Larsen Foto: Stein Larsen Vis mer

Skroll ned for mer.


Det er spesielt fire land som står på charterselskapenes tilbudsliste, og det er også her vi finner de billigste reisene. Reiser du fra hovedflyplassen denne uken, kan du velge mellom flere velkjente reisemål for priser mellom 995 og 1.498.

Hellas: Velg mellom øyene Kos, Kreta (Chania) og Rhodos.
Spania: Velg mellom fastlandets Alicante og Malaga (Costa del Sol).
Tyrkia: Velg mellom Marmaris og Antalya.

I tillegg finner vi Portugal (ikke definert reisemål i landet) og Roma i Italia på ukens billigliste.

 • Her finner du de billigste reisene med avreise fra Oslo.
 • Bergenserne kan juble

  Bergensere som er ferdige med festspill og mai-moro, kan glede seg over lave priser, selv inkludert hotell. Flyr du fra Hansabyen får du noen av de beste tilbudene i landet denne uken. Eller hva sier du til 14 dager på Rhodos - med hotell - for 1.195 kroner?

 • Se go'priser fra Bergen og resten av landet
 • Hva med Sverige?

  Denne uken er det forøvrig ikke noe stort poeng i å reise via Sverige. Reisemålene er ikke nødvendigvis de samme, så for variasjonens del kan det være greit å ta en titt på svensketilbudene. Men det er kun få kroner som skiller. Billigst fra Göteborg er for eksempel en tur med svenske Apollo til Santorini for 998 svenske kroner. Det tilsvarer 883 kroner. Lurer du på hva de svenske turene koster i NOK? Bruk valutakalkulatoren for å finne det ut.

  Billigferie

  Hvilke reisemål frister mest for en kjapp billigferie? (Avsluttet)
  Hellas(40%) 190
  Spania(21%) 98
  Italia(17%) 79
  Portugal(12%) 57
  Tyrkia(11%) 52
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer