Feriebolig i Brasil

Noen nøyer seg med Sørlandet, andre strekker seg til Middelhavet. Noen vil enda lenger avsted, til Brasil, for å finne ferieboligen.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Markedet for ferieboliger i utlandet har eksplodert, og alle kjenner nå en eller flere med husrom i utlandet. Men bolig i Brasil, det er det nok ikke så mange som har i dag. Likevel - muligheten har dukket opp.

Til Natal

På reiselivsmessen finner vi to aktører som arbeider med å få nordmenn til å velge seg Brasil når kontoen for feriehus skal tømmes. Natal Holding og Blue Marlin Group tilbyr begge små leiligheter i hotellignende kompleks. Ferdig innredede leiligheter som du kan kjøpe og eie. Og som aktørene sørger for utleie av i de periodene du ikke er der.

Seks måneder

I Brasil kan du være i maks seks måneder i strekk. I den perioden du ikke er der, vil det være mulig å leie ut boenheten til tilreisende turister. Priser vi fikk oppgitt var fra 295.000 for 34 kvadratmeter for ferdig innredede leiligheter med balkong.

Videre til neste nyhet.
Tilbake til innledningen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer