Feriefryd i USA

USA har alt: Spektakulær natur, spennende kultur, perfekte strender og trivelige mennesker. I DinSides Reiseguide diskuterer de ferielandet USA.

DinSides lesere skryter uhemmet av USA.
DinSides lesere skryter uhemmet av USA. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I DinSides Reiseguide har leserne lagt ut sine beste reisetriks. Har du et godt reisetips du mener verden ikke kan klare seg foruten, legg det ut på Reiseguiden.

Alle elsker USA

Ifølge DinSide Reises lesere er USA det perfekte ferielandet. I Reiseguiden finnes det tips til severdigheter i alle deler av USA. Og skal vi tro leserne er det like mye naturopplevelser som storbyer som trekker. Hør bare:

- Vi vandret i vakre blomsterenger og i bratte skråninger. I bakgrunnen tronet høye¸ majestetiske fjell. Om kveldene satt vi rundt leirbålet. Siste morgen våknet vi til en forundret storøyd rådyrbukk i skråningen og frost på bakken. Vi hadde opplevd et par dager med villmarksliv. Vi hadde overskredet noen grenser og kommet nærmere naturen og hverandre, skriver Heidi begeistret fra Yellowstone nasjonalpark.

Gran Canyon imponerer like mye:

- Jeg har aldri sett noe mer overveldende. Så langt du kunne se var det stupbratte bergvegger og langt der nede¸ over 2.000 meter lenger ned, blinket Colorado-elven i turkisgrønt. Jeg har sett bilder, ja¸ men det var en slags utenfor kroppen-opplevelse å stå ved kanten og se på noe av det mest fantastiske som moder jord har laget, forteller Trine Løkseth etter å ha gjestet Gran Canyon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer