Feriehjelp på gata

Nettstedet LondonTown.com og telefonselskapet BT samarbeider om et prøveprosjekt der turister i London kan bestille alt fra hotell til billetter direkte i nettkiosken.

Publisert
Sist oppdatert

Om du en dag skulle stå helt fortapt i sentrum av London – uten sted å bo, uten noe å finne på. Hvor finner du da hjelp? I minst tre måneder fremover kan du gå til den lokale BT-kiosken. Teleselskapet har sammen med nettstedet LondonTown.com laget en kioskversjon der du kan bestille hoteller til lavpris, fikse teaterbilletter og få oversikt over hva som skjer.

Verdens største

Nettkiosk Foto: Londontown.com
Nettkiosk
Foto:
Londontown.com Vis mer


Samarbeidspartnerne har utviklet det som er verdens største nettverk av informasjonskiosker, små telefonkiosklignende nettkiosker. 450 stykker er utplassert i den britiske hovedstaden. Du finner dem på flyplassene, ved hovedgatene og på buss-, tog- og undergrunnsstasjoner. I første driftsmåned har kioskene blitt benyttet av 40.000 brukere, melder LondonTown.com.

Gratis

Det beste med hele forsøket, er at kioskene er gratis å benytte. Du kan kontakte hoteller, billettagenter, turoperatører og andre tjenesteytere direkte, og benytte deg av LondonTown.coms forhandlede rabatter. Du finner også kart, og oversikt over barer, restauranter og klubber.

Vil du bruke kioskene til å surfe på nettet, må du betale 50 pence for de første fem minuttene, og deretter 10 pence for hvert minutt ut over dette.

Ekstern lenke
Londontown.com

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer