Feriehus i utlandet

Et lite slott i Provence, et fyrtårn i Kroatia, en steinvilla i Toscana eller en leilighet på Kreta. Pakker du reisen selv kan du få en ferie, og ikke minst en feriebolig, du sent vil glemme. Se hva du får og hvor du finner det!

Publisert
Sist oppdatert

Orker du ikke tanken på nok en ferie i et heselig hotellrom, med handyhunks og pressbor på byggeplassen utenfor og knirkende kakerlakker på badet? Fulle teknoentusiaster i naboværelset og hotellbassenget under oppussing? Da er nok tiden moden for å leie en feriebolig.

Ferieluksus

Enklere å leie drømmehuset har det heller aldri vært. Nettet flommer over av utleieobjekter og med en god kaffekopp i hånda kan du studere alt fra slott, vingårder, små leiligheter, deilige villaer med basseng og idylliske danske stuer hjemmefra. Vurdere bilder, beliggenhet og pris før du tar affære. Kjempedyrt trenger det heller ikke å bli. Flere av husene har opptil 12 sengeplasser, og er dere flere som reiser kan dere leie luksushus eller leiligheter relativt billig og få langt mer for pengene. Reiser dere utenom høysesongen, om våren eller høsten, blir det dessuten enda billigere.

Men husk - bildene kan lyve. Sjekk også tipsene fra Forbrukerrådet.

Mange muligheter

Og mulighetene er mange. Fyrbøter en uke, eller en ferie blant vinåkre, oliventrær og sitroner i Provence? Et stup ut i det turkise marmorbassenget i Toscana? Les mer om hvor du finner feriedrømmen her og la deg samtidig inspirere av noen feriebolig- og priseksempler vi har funnet fram på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer