Feriejobb på cowboyranch

Ut med lassoen, inn med krøtteret. I Nord-Dakota, USA, hjelper du til på ranchen.

Publisert
Sist oppdatert
En ekte cowboy ... Foto: Inga Holst
En ekte cowboy ... Foto: Inga Holst Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Cowboyhatt. Støvler. Jeans. Ron Wanner lener seg barskt på den medbragte sadelen og forteller fra Knife River Ranch.

- Vi har en kvegflokk på 400, og 36 hester. Gjestene våre er med oss i den daglige driften på ranchen. De kan være med å flytte krøtterflokken og så merke dem. De kan fiske, jakte, svømme, ri. Folk blir innkvartert i koselige og komfortable hytter, forteller Wanner. – Og min kone lager mat til alle gjestene.

Huset på prærien

Ron Wanner, hans kone Lois og de tre barna Rebacca, Adam og Justin, driver Knife River Ranch Vacations i Nord-Dacota, USA. I tillegg til regulær ranchdrift tar familien i mot gjester som vil prøve seg på cowboy-livet på prærien.

- Gjestene kommer ofte fra USA, men vi tar også i mot folk fra alle steder. Den travleste tiden er i sommermåneden hvor vi flytter og merker og kveget.

Prisene er på 324 dollar, 2.710 for to netter/weekend per voksen. Inkludert i prisen er overnatting i hytte fullpensjon, ridning, kanotur, fisking og leirbål om kvelden.

Ekstern lenke:
Knife River Ranch


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer