Ferieklubb for fete

Verdens første feriested for fete finner du i Mexico.

Freedom Paradise - verdens første feriested for fete.

Foto: Freedomparadise.com Foto: Freedomparadise.com</
Freedom Paradise - verdens første feriested for fete.

Foto: Freedomparadise.com Foto: Freedomparadise.comVis mer
Publisert
Sist oppdatert

Live large – live free. Det er mottoet til det mexikanske ferieanlegget Freedom Pardise. Her er stolene og døråpningene bredere, sengene og hammockene større og bikiniene i forretningene er i XXL.

Alt i stor størrelser

Drøye 11 mil fra Cancún, på Yucatan-halvøya i det karibiske hav, ligger Freedom Paradise anlegget.

…På Freedom Paradise-hotellet mener vi at du ikke skal vente til du har gått ned i vekt med å gjøre de tingene du liker å gjøre. Nyt livet så mye du kan i dag….

Dette skriver Freedom Paradise på sitt nettsted. Feriehotellet lover en vennlig, ikke-diskriminerende og familiær atmosfære, brede møbler og komfortable værelser, lett tilgjengelige bassenger og ikke minst en plus size-vennlig transport fra flyplassen og ut til selve anlegget.

Hotellanlegget er utstyrt med flere svømmebassenger, tenninsbane, teater, reisebyrå, forretninger og flere restauranter og barer. Anlegget ligger ved Tan-kah-stranden, og her er det mulig å hive seg på snorkleturer, spille biljard eller få massasje.

Ifølge Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet er 10-12 prosent av den norske befolkningen overvektige, mens så så mange som 20-25 prosent av befolkningen i Storbritannia, Tyskland og Øst-Europa veier for mye. I USA antar man at en tredjedel av den voksne befolkningen er overvektige.

Fakta

Kontaktinformasjon: Freedom Paradise, Tulúm, Mexico
Tlf.: + 52 – 998 8871101
Pris: 195 dollar, tilsvarende 1.334 kroner per person per døgn i dobbeltrom. Mat, drikke og aktiviteter er inkludert.
Internett: Freedom Paradise
Slik reiser du dit: SAS, KLM, Northwest Airlines Air France, Delta Air Lines er noen av de flyselskaper som flyr til Cancún. Med Ebookers Finn-den-beste-prisen-til-tjeneste, fant DinSide billetter med KLM til 6.625 kroner.

Kilde: Guardian, Freedom Paradise og Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet.

Underholdning på DinSide Reise:

pixel
  • Test deg selv - bevis hva du kan
  • Moro på tur - reisehumor
  • Reiseguiden og Skiguiden – les hva andre syns om dine reisemål


  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer