Sykehusregning på 300 000 kroner:

Feriemareritt: - Regning 300 000

Den siste natta av Jordon Hunt sin drømmeferie på Bali tok en helomvending som fortsatt følger henne i dag. Hun kunne se sin egen kneskål, og dette kunne ha blitt svindyrt. Heldigvis hadde hun forsikring.

KATASTROFALT: Jordon Hunt forteller hun skulle på ferietur til drømmeøya Bali. Utfallet av turen ble katastrofalt.
KATASTROFALT: Jordon Hunt forteller hun skulle på ferietur til drømmeøya Bali. Utfallet av turen ble katastrofalt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

23 år gamle Jordon Hunt fra Sydney var på ferieøya Bali seint i fjor, sammen med flere av venninnene sine.

Fem måneder seinere bærer hun fortsatt preg av avgjørelsen hun tok en av kveldene på øya, skriver australske News.com.

Det var etter en middag at 23-åringen valgte å takke ja til gratis skyss hjem, da hun møtte på noen som skulle i samme retning.

Dermed suste hun av gårde på en scooter sammen med en fremmed. Dette fikk henne nesten drept.

Plutselig kom en firhjuling rett imot dem.

- Jeg husker at jeg var ansikt til ansikt med en firehjulstrekker, som kom rett mot meg i 60 kilometer i timen. Jeg lukket bare øynene mine, sier Hunt til avisa.

Kunne se egen kneskål

Hun ble kastet i bakken, og mistet en stund bevisstheten. Da hun våknet forstod hun umiddelbart at det var det høyre kneet og lårbeinet hennes som hadde de største skadene.

- Jeg våknet og så på himmelen, og sykkelen var fortsatt over beina mine. Det første jeg gjorde var å vrikke på tærne, og jeg tenkte for meg selv at «hvis jeg kan vrikke på tærne, så er jeg ikke lam». Men jeg skjønte det var ille siden jeg kunne se kneskålen min, sier Hunt til News.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer