Feriemesse for reiselystne

BILDESPESIAL: Safari i Botswana, seilbåtferie i det karibiske hav eller gourmettur i Toscana. Hele verden deltar på årets reiselivsmesse.

SPA: Prøvkjør reisearrangørenes spatilbud på reiselivsmessa. Foto: Inga Holst
SPA: Prøvkjør reisearrangørenes spatilbud på reiselivsmessa. Foto: Inga Holst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt 45.000 besøkende er ventet til Reiselivsmessa når den arrangeres for 18. gang. Rundt 1.065 bedrifter eller land er representert på årets messe på Lillestrøm.

Nye utstillere

Chartertur til Mallorca? Studietur til Gaza? Safari i Botswana, Sør-Afrika og Kenya? Skoler som tilbyr utdanning som fører til jobb i reiselivsbransjen? Det meste av det som finnes av reiserelaterte tilbud i Norge er representert på Norges varemesse på Lillestrøm.

I år får reiselivsmessa besøk fra land og områder som tidligere ikke har deltatt; Ecuador, Sri Lanka, Slovakia, Uganda, Shetland og Aruba.

>>Se de ferske bildene fra Reiselivsmessa 2005

Praktisk info

Entré: 100 kroner for voksne, 50 kroner for studenter, barn og pensjonister. Familier à to voksne og to barn under 16 år, for familiebillett til 250 kroner.Åpningstid: Messa åpner for publikum fredag kl 14.00 og holder åpent frem til klokken 19.00. Lørdag og søndag er det åpent fra klokken 10.00-18.00.Slik kommer du deg dit: Norges varemesse ligger på Lillestrøm. Det går tog fra Oslo sentralstasjon 3-4 ganger i timen. Fra Gardermoen kan en ta flytoget som går 14, 34 og 54 minutter over hver hele time på dagtid. Fra de fleste Akershus-kommunene går det buss til Lillestørm minst en gang i tiemn. Det er 2.300 parkeringsplasser på messesenteret.Nett: Reiselivsmessa

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer