Feriere i leid sommerhus

Svensk stuga, dansk med stråtak eller spansk terasseleilighet? Vi viser vei til drømmehuset for sommerferien, og forteller deg hva det koster og hvordan du kan gjøre det billigst mulig.>> Ikke la deg lure: Dette må du huske når du leier>> Slik får du sommerhuset billigst mulig

Publisert
Sist oppdatert

Påsken er over, vinteren er snart bak oss, og vi kan se fram mot sommerferien. Men ønsker du å leie sommerhus, bør du reagere snart, for det begynner allerede å fylle seg opp på populære steder i Danmark.

- Danmark er fremdeles mest populært, men vi merker at det er mer og mer etterspørsel etter boliger også i Spania, Italia og Frankrike, forteller Evelyn Kirkemo ved kundeservice hos feriehusfirmaet Novasol.

Novasol formidler utleie av privateide hus og hytter i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Polen, Ungarn, Tsjekkia, Slovakia, Kroatia, Nederland, Belgia, Frankrike, Spania, Italia og Hellas.

Populære Danmark

- I Danmark er det Djursland på Jylland som er mest etterspurt blant barnefamiliene, som jo er den største kundegruppen, sier Kirkemo i Novasol. Men også hele østkysten av Jylland er populær, forteller hun.

DanCenter er en annen stor sommerhusutleier med hovedvekt på danske sommerhus, selv om de også formidler boligutleie i Sverige, Norge, Frankrike, Spania, Italia og Tyskland. De har 7.000 sommerhus til utleie i Danmark, og 50 prosent av leietakerne her er nordmenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer