Feriespesialistene som fikser ferien

Singel? Skigal? Golffrelst? Pleietrengende? Spesialistarrangørene hjelper deg.

Publisert
Sist oppdatert

Skireiser

Vinter og snø, og vi vil gjerne ut på ski. Du kan ordne saken på egenhånd, men det frister gjerne å få ferdige pakker når feriedagene er få, og tiden et knapt gode. Langley er et av selskapene som satser på alpinturisme. De kan melde at januar allerede er velutsolgt, og at de få turen som er igjen nå på tidlig vinter, går for priser fra 4.900. Selskapet har alpinreiser til Frankrike og Canada samt spesialreiser. - Vi har ikke så mange plasser igjen på spesialreiser, men det er noen ledige på Ski around the Rockies til Canada. Drar du 8. mars, kan du få en reise for 9.500 kroner. Da er du borte i 12 dager, og prisen inkluderer fly og all annen transport, alle overnattinger og guide. Mat og heiskort dekker du selv. Dette forteller daglig leder i Langley Travel, Christian Sesvold. Pris: Priser i januar fra 4.900 kroner til Frankrike. Nettsted: Langley Travel Det finnes flere spesialister på skireiser. Den mest kjente er STS Alpereiser som har turer til Italia, Sveits, Østerrike og Frankrike.

Familier med en forelder

- I løpet av de første 6-7 årene jeg var alenemor med mine to barn fikk jeg oppleve hva det ville si å være en kjernefamilie med bare en voksen person på tur. Barna fant alltid noen å leke med - men det ble ensomt for meg på verandaen og på hotellrommet om kveldene etter at ungene hadde lagt seg, skriver Unni Belseth, på sitt nettsted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer