Ferietur fra 300 kroner

Flyreise tur-retur 300 kroner om du er heldig, laaange togreiser til spottpris og Syden for under tusenlappen.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du sydover nå, finnes det charterflyreiser helt nede i 995 kroner fra Oslo. Fra andre byer i landet er utvalget magert. Mest å velge i får du i Stavanger og Harstad, til relativt greie priser for reiser inkludert hotell. Fra andre byer er prisene høye og utvalget begrenset om du vil reise snart.

Følg med i restplassoversikten for de siste prisene og tilbudene.

Vil du på tur i vinterferien? Nesten alle skoler i landet har ferie den samme uken i år, og det betyr trangt om plassen. Her vinterferietipsene fra vår pristest som ble publisert tidligere i uken.

Billigst fra hovedstaden

Med priser nede i 995 kroner er charterflysetene aller billigst fra Oslo nå. Men dette er priser som kun gjelder flyseter. Hotell eller annen overnatting må du ordne selv. Billigst med hotell er en reise med Star Tour fra Oslo til Madeira den 31. januar - prisen er 1.795 for en uke.

Her finner du oversikten over andre billigreiser akkurat nå: Fra Oslo, Bergen, Sandefjord, Stavanger, Trondheim og Harstad.

Billigst akkurat nå:Syden fra 995 kroner

Det er mulig å finne tilsvarende priser fra Sverige, men svenskene er ikke billigst denne uken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.