Fest og natteliv

Full fest, dag som natt. Her er stedene du bør sikte inn.

Publisert

De aller fleste kjenner til Thailands noe ublue rykte som sex-destinasjon. Og prostitusjon kan bli plagsomt tilstedeværende, spesielt på de mest populære turiststedene. Det til tross, det mangler ikke sunne alternativer. Mange utesteder gjør sitt ytterste for å få vestlige turister til å føle seg hjemme. Litt mer morsomt er det å forsøke de stedene som Thai’ene selv frekventerer.

Phuket

Mange er av oppfatningen at Phuket fortjener det nærliggende økenavnet ”Puke-et”, eller spy på godt norsk. Turiststrømmen virker uendelig, og øya har virkelig gjort sitt ytterste for å tilpasse seg den nye industrien. Patong Beach var først ut når turistene begynte å trekke til øya. Utviklingen gikk lynkjapt, og Patong ble lansert som den nye luksusdestinasjonen i Asia. Nå er hvetebrødsdagene over, og stranda fungerer som tilflukt for ryggsekkturister på jakt etter de billigste sengene. Patong kan også tilby turistmaskinens største ansamling av vannhull. Her ligger barene vegg i vegg, bokstavelig talt. Landets største øy, byr selvfølgelig også på langt mer enn rock n’ roll og lange drinker. Les mer i vår 18634">store reiseduell hvor vi har latt Phuket matche den meksikanske giganten, Cancun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer