Festival i fatters klær

Fetere antrekk skal du lete mange festivaler etter.

Lånte fjær ... Alex Christensen (32) fra Tønsberg har en festivalgarderobe ulik mange andres. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Lånte fjær ... Alex Christensen (32) fra Tønsberg har en festivalgarderobe ulik mange andres. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg går med hippiantrekket til fatter…

Roskildefestivalen i Danmark trakk i år nesten 10 000 nordmenn, men ikke alle var like nostalgiske som Alex Christensen (32) fra Tønsberg. DinSide møtte han og fikk et par tips, samt et knips (med fotoapparat). Alex har nemlig en festivalgarderobe det er historisk sus over.

Mer fest fra årets Roskilde: Skittent spill i nakenløpet, med norske jenter i fokus

Fra vernesko til skreddersydde skinnbukser

- Det er viktig å ha riktig bekledning når du skal være på festival en uke. Og du må pakke for alle årstider. I teltet mitt finner du blant annet vernesko, skreddersydde skinnbukser og hippiuniform.

Og det er ikke hvilke som helst hippikostyme Alex drar på seg når han skal rocke rundt i det han kaller verdens største kollektiv.

- Dette er fatter sine klær fra den gyllne hippitida. Han har ikke fortalt hva han har klart å utrette i denne drakta, men det er et generasjonsplagg, sier han.

Regnfrakk er din beste garanti

Han er likevel litt bekymret for at videreføringen skal stoppe med årets Roskildefestival.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer