Festivaler for alle og enhver

Her har vi samlet festivaler av ulike slag som feiring av trebåter, teaterbegivenheter eller vannfestivaler. Noe for enhver smak.

Publisert

Man behøver ikke å ha musikk i sentrum for å holde en festival. Rundt omkring i Norge feires det mangt og mye. Vi har samlet et knippe av de største og morsomste festivalene denne sommeren. Midt i blinken for familien.

Vannfestivalen

Kristiansand, 4. juni til 6. juni. ”Nesten like selvfølgelig som en CB etter sjekta på St. Hans!” I hvert fall hvis du er fra traktene. Poenget er å glede seg og nyte sommeren til fulle. I sentrum for festivitasen står selvfølgelig – vann.

Kristindagene

Sel, 30. juni til 2. juli. Kristindagene sentreres rundt forfatterinnen Sigrid Undset og fokuserer da følgelig på den episke romanentrilogien Kristin Lavransdatter. Liv Ullmann kommer, det gjør også Hildegunn Hovde, Lasse Kolsrud, Jon Heggedal, Jan Guillou og Eva Bratholm. Kommer du?

Risør Trebåtfestival

Risør, 4. august til 6. august. Trebåter, trebåter og atter trebåter står i fokus når sørlandsperlen Risør mønstrer til årets samling. Her skal det restaureres, kåres vinnere og kjøres båt.

Sjongleringsfestivalen

Horten, 9. juni til 12. juni. Har du interesse for sjonglering? Da er Horten stedet. Her arrangeres konkurranser, kurs og aktiviteter – alt sentrert rundt sjonglering. Festivalen arrangeres for 16. året på rad så man kan trygt si at dette er en gjenganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer