Festivaler på kontinentet

Det blir rock på Rock am Ring, metall på Gods of Metal og en glad miks av alt mulig på Lowlands Paradise. Her er noen av årets sommerfestivaler i Tyskland, Italia, Spania, Frankrike og Nederland.

Publisert
Sist oppdatert

Fartsfylt rock

Nürburgring i Tyskland er til vanlig tumleplass for fartselskende bilister og proffe sjåfører som virkelig kan dette med å tyne det meste ut av bilens hestekrefter. 3. til 5. juni skyves imidlertid hestekreftene ut i grøfta, til fordel for fartsfylt rock. Parallellarrangementene Rock am Ring (på Formel 1-banen) og Rock im Park (i Nürnberg by) er Tysklands største, og en av de viktigste festivalene i Tyskland og i Europa generelt. Det er ventet rundt 150.000 tilhørere.

I år feirer festivalene 20-års jubileum, og på konsertlista står over 80 artister - blant annet: R.E.M., Green Day, Iron Maiden, Marilyn Manson, Incubus, The Prodigy, Slipknot, Slayer, 3 Doors Down, HIM and The Chemical Brothers, Billy Idol, Apocalyptica, The Hives, Weezer, Garbage, Within Temptation, Sonic Youth, Life of Agony, Helmet, Mudvayne og The Hellacopters. De fleste artistene opptrer på begge festivalene. Merk at festivalpasset ikke kan brukes på begge festivalene.

  • Når: 3. til 5. juni.
  • Hvor: Nürburgring, Tyskland.
  • Pris: 105 euro for Rock am Ring og 106 euro for Rock im Park (parkering og camping inkludert hos begge).
  • Eksterne nettsteder: Rock im Park og Rock am Ring

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.