Festivalsommer i Skandinavia

Publisert
Sist oppdatert

Roskildefestivalen

Fra Afrika, Latin-Amerika, USA og Europa. Ska, rock, pop, viser og blues. Til årets Roskilde-program er det hentet varer fra musikkhyller i alle genrer og kontinenter. Og legger man til at gamlekara i Black Sabbath og Duran Duran også skal spille der sammen med vestkantkommunistene Gatas parlament, så er vel programmet så sammensatt som det kan få bli. Green day, Sonic Youth og Snoop Dog er også med. Og mange andre.

Når: Roskilde, Danmark, 30. juni til 3. juli.Pris: Festivalpass koster 1.400 kroner hos Billettservice og hos busselskapet Kruse AS. Dette selskapet kjører festivalbuss fra Oslo til Roskilde. Dagsbilletter koster henholdsvis 500 og 200 danske kroner for voksne og barn, tilsvarende .Ekstern lenke: Festivalens nettside

Hultsfredsfestivalen

Hultsfreds rockefestival er Sveriges største musikkfestival, og feirer 20-års jubileum i 2005. Dette skal markeres med stor fest, lover arrangørene, og de fleste bandene er nå klare for årets festival. The Tourettes og norske Gåte, som skal spille på en hel rekke festivaler denne sommeren, er to av de skandinaviske navnene på programmet. Men USA og Storbritannia stiller med et titalls grupper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.