Festivalsommer

61 festivaler fra Kristiansand til Kåfjord. Vi viser vei til sommerens festivaler.

Publisert
Sist oppdatert

Sommer er festivaler og festspill. Og fra nord til sør i vårt langstrakte land er det mye å velge i. Interessert i folkemusikk eller litteratur? Revy og humor? Eller heller rock, pop og jazz? Vi har kartlagt sommerens festivaler og gir deg sted, tid og utdrag av programmene. Vi viser deg også hvor du kan gå videre, for å finne mer informasjon om nettopp den festivalen du er interessert i.

Festivaloversikt:

Rock, pop og ung musikkJazz, blues og countryFestspill og andre spillKlassisk, kirke- og folkemusikk

Gjengangere

Dersom det er en spesiell artist du ønsker å oppleve, kan det godt hende det byr seg flere sjanser til å se og høre helten i løpet av en festivalsommer i Norge. Mange artister opptrer gjerne på flere festivaler gjennom sommermånedene. Eksempelvis kan du få med deg Hallingdals helter Hellbillies både under Balejazz i Balestrand, Countryfestivalen på Vinstra og Seljord Countryfestival. Jazzartisten Diana Krall opptrer både under Kongsberg Jazzfestival og Sildajazz i Haugesund, og både Thomas Dybdahl og Röyksopp blir å finne både på Quartfestivalen i Kristiansand og Øyafestivalen i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer