Festivalsommeren er her

GUIDE: Quarten, Frognerbadet og Øya. Roskilde, Midtfyn og Hultgren. Her er sommerens festivalguide.

Publisert
Sist oppdatert

Sommer, øl og musikk. Festivalene er like rundt svingen så det er bare å pakke festivalkofferten.

Les mer:Festivaler i Sverige og DanmarkFestival- og backstageguide

Quartfestivalen

Quarten kan i år stille med navn som Green Day, Snoop Dog, Ane Brun og Foo Fighters. En liten festival midt i festivalen blir det også: FilmQuart setter opp gratis filmvisning for dem som vil ta en pause fra musikk i Bendiksbukta. Filmprogrammet er i skrivende stund ikke klart, men Quarten lover filmer som ikke er vist på kino. Og får du dem ikke med på festivalområdet, kan du se dem på Fønix kino i Kristiansand, mot en billettavgift på 40 kroner.

Sted og tid: Kristiansand, 5. til 9. juli.Pris: Festivalpass kan kjøpes på Billettservice allerede nå, og det koster 1.480 + billettavgift. Dagsbillett koster 440 inkludert billettavgift.Ekstern lenke: Festivalens nettside

Varangerfestivalen

For 23. gang arrangeres Varangerfestivalen i Vadsø, Finnmark. Årets program er sammensatt og spennende: Anneli Drecker, Jan Erik Vold, Inga Juuso Band, Women Unite fra Sør-Afrika og Ytre Suløen Jassensemble.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.