Fete ferietilbud

New York, Madeira, Barcelona og Lanzarote på billigsalg. Det er status quo i denne ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert
Klar for ferie?
Klar for ferie? Vis mer


I forrige ukes reisekupp skrev DinSide at restplassmarkedet er skrint, og at det er flyselskapene som står for de mest prisgunstige turbillettene. Denne uken får du ruteflybilletter tur-retur New York for 2.800 kroner. Nå har både charter- og ruteflymarkedet godbiter å by på.

Middelhavsfristelser

KLM er ett av selskapene som smeller til med de fete tilbudene. De flyr deg tur – retur New York for 2.800 kroner. Braathens flyr fra Oslo til flere destinasjoner ved Middelhavet: Las Palmas, Nice, Barcelona, Alicante, Palma og Malaga. Prisene starter på 599 kroner per vei. Norwegian har også godt med tilbud: Fra 27. desember flyr selskapet Oslo – Grenoble fra 598 per vei. Norwegian flyr også til Murcia og Malaga i Spania, London og Faro i Portugal, fra 598 kroner per vei.

På Sydenreise-fronten er det også prisgavepakker å finne:

 • Oslo – Lanzarote, 1.495 kroner, hotell inkludert

 • Oslo - Madeira fra 1.595 kroner

 • Oslo – Tunisia 1.995 kroner
 • Se flere tilbud i denne artikkelen
 • Langt vekk

  Det er ikke bare til Europa og USA det er billig å reise. Apollo tilbyr en uke på Krabi, Thailand for 5.998 kroner, hotellovernatting inkludert. Smeller du på 500 kroner ekstra kan du bli der i to uker. Svenske Ving tar deg med til Gambia for 3.995 kroner, mens svenske Apollo flyr deg rimelig til til Hurghada, Egypt for 2.898 kroner.

  For de siste oppdateringene om restpassreiser kan du se på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

  Les!


  Finnes lavprisselskapenes billigbilletter?
  Best på nett
  Selskapene som roter bort bagasjen din
  Bagatelle-chef Eyvind Hellstrøms beste restauranttips
  Konkurranse om skituristene

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer