Fete ferietilbud

New York, Madeira, Barcelona og Lanzarote på billigsalg. Det er status quo i denne ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert

I forrige ukes reisekupp skrev DinSide at restplassmarkedet er skrint, og at det er flyselskapene som står for de mest prisgunstige turbillettene. Denne uken får du ruteflybilletter tur-retur New York for 2.800 kroner. Nå har både charter- og ruteflymarkedet godbiter å by på.

Middelhavsfristelser

KLM er ett av selskapene som smeller til med de fete tilbudene. De flyr deg tur – retur New York for 2.800 kroner. Braathens flyr fra Oslo til flere destinasjoner ved Middelhavet: Las Palmas, Nice, Barcelona, Alicante, Palma og Malaga. Prisene starter på 599 kroner per vei. Norwegian har også godt med tilbud: Fra 27. desember flyr selskapet Oslo – Grenoble fra 598 per vei. Norwegian flyr også til Murcia og Malaga i Spania, London og Faro i Portugal, fra 598 kroner per vei.

På Sydenreise-fronten er det også prisgavepakker å finne:

Oslo – Lanzarote, 1.495 kroner, hotell inkludertOslo - Madeira fra 1.595 kronerOslo – Tunisia 1.995 kroner

Se flere tilbud i denne artikkelen

Langt vekk

Det er ikke bare til Europa og USA det er billig å reise. Apollo tilbyr en uke på Krabi, Thailand for 5.998 kroner, hotellovernatting inkludert. Smeller du på 500 kroner ekstra kan du bli der i to uker. Svenske Ving tar deg med til Gambia for 3.995 kroner, mens svenske Apollo flyr deg rimelig til til Hurghada, Egypt for 2.898 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer