Fett på fly

Publisert
Sist oppdatert

For noen år siden var en tur med Concorde noe av det mest kaksete man kunne foreta seg i luften. Men 24. oktober 2003 var det kroken på døra for den supersoniske flylegenden som i sin tid var stjernenes førstevalg over Atlanteren.

>> Concorde fløy inn i historen

Eksklusive seter

Ifølge World Travel Awards får du verdens mest eksklusive flysete om bord i Emirates førsteklasse-avdeling, i deres A340-500. I ditt eget lille avlukke, der du selvfølgelig har egen TV og en stol som kan legges helt ned til en seng, blir du skjemt bort etter alle kunstens regler. Maten velger du selv fra en bredt sammensatt à la carte-meny - og det er du selv som bestemmer når du vil spise. Nå lysene dempes, åpner det seg en "stjernehimmel" i kabintaket, så her ligger ting godt til rette for en fin natt.

Slik reiser du førsteklasse med Emirates: Priseksempel t/r Dubai-New York, kr 40.000.

Ekstern lenke:

  • Emirates
  • Men det er ikke bare Emirates som satser på et pengesterkt flypublikum. Se hvilke lokkemidler flyselskaper og flyprodusenter lokker med:

    Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.