Fiffens Portofino

I motsetning til jetsetstedene Marbella og St. Tropez, har Portofino beholdt sjarmen.

Publisert
Sist oppdatert

De er late fordi de kan. Velstående fordi de har omgitt seg med rike menn og vakre fordi de blir stelt godt med. Som aristokratiske dronninger ligger de der - Marbella, St.Tropez og Portofino.

Middelhavsbyene som først ble gjort populære av det internasjonale jetsettet på sekstitallet, er på vei tilbake. Marbella og St.Tropez har forlengst fått sine ansiktsløft og vokst seg større og mer moderne.

Portofino derimot, har fått ligge i fred.

Se bildene fra Portofino

Kanskje fordi hun er den umulige av de tre. Omkranset av bratte skråninger, kan hun ikke utbygges. Dessuten er hun oppkjøpt av sånne som liker henne best akkurat som hun er - nusselig, eksklusiv og romantisk.

Kredittkortenes lekeplass

Fiskerne holder fortsatt på med sine nett midt i den pastellfargede havna. Små smug er trivelige og åssidene rundt bykjernen dufter deilig av vinranker, oliven og valnøtter. Følelsen av tidsreise presser seg på. Men det er umulig å ikke legge merke til fiffen. Unge, solbrune kvinner med shoppingposer, sånne man ser på film, preger bybildet. De har ingen rynker, ingen barn, ingen uekte metaller. Bak dem dupper yachtene i turkise middelhavsbølger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer