Flymat:

Fikk bare dette (!)

Veganer fikk sjokk på flyet.

IKKE AKKURAT BANANAS: Japan Airlines serverte denne frokosten til veganske Kris Chari. Han ble verken imponert - eller mett. Foto: FlyerTalk
IKKE AKKURAT BANANAS: Japan Airlines serverte denne frokosten til veganske Kris Chari. Han ble verken imponert - eller mett. Foto: FlyerTalk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke akkurat et herremåltid japanske Kris Chari fikk servert da han reiste med Japan Airlines fra flyplassen i Jakarta i Indonesia nylig.

Selv om flymat ikke har rykte på seg for å innby til de største kulinariske opplevelsene, ville nok de fleste blitt skuffet over å bli servert en banan til frokost i lufta.

Kris Chari hadde bedt om et vegansk måltid til flyreisen, men ble ikke særlig imponert da flyvertinnen serverte ham nettopp en banan - pent anrettet på porselenstallerken - som seg hør og bør på førsteklasse.

«Bedre som snacks»

På flyforumet FlyerTalk skriver Chari at han før takeoff fikk bekreftet av kabinpersonalet at han skulle få en vegansk frokost - og at banan sto på menyen.

Han trodde likevel at bananen var en del av måltidet, og ikke hele måltidet:

«Da hun serverte banen etter at flyet hadde tatt av, trodde jeg først at det bare var en veldig skuffende forrett, men det viste seg faktisk å være hele måltidet. Det var en skikkelig god banan - en av de beste jeg har smakt noensinne - men den hadde nok gjort seg bedre som snacks», skriver Chari på forumet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer