SAS-streiken:

Fikk bilkjøpet dekket av SAS

Var streikefast og fant en kreativ løsning for å komme seg hjem.

INGEN AVGANG: SAS-flyet fra Kirkenes lufthavn gikk aldri etter at SAS-streiken var et faktum. Dermed måtte passasjerene finne andre løsninger. Foto: Odd Roar Lange
INGEN AVGANG: SAS-flyet fra Kirkenes lufthavn gikk aldri etter at SAS-streiken var et faktum. Dermed måtte passasjerene finne andre løsninger. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

Pilotstreiken i SAS skapte store problemer for mange. Og kreativiteten ble satt på prøve for en rekke reisende som ikke fant alternative fly eller flyreiser for å komme seg til det planlagte reisemålet.

Familien Skøien fra Elverum valgte å kjøre 4485 km til Tyrkia da flyet deres ble kansellert. Og familien var ikke alene om å finne annerledes løsninger i løpet av de 15 dagene streiken var et faktum.

Fant løsningen

For kreativ var også mannen fra Bærum som stod streikefast i Kirkenes i Finnmark da SAS-streiken var et faktum.

- Streiken førte til at mannen ikke kom seg hjem med SAS. Og det fantes ingen alternative flyruter for mannen. Han valgte derfor en annen løsning, forteller SAS-pressesjef Tonje Sund til DinSide.

- Mannen gikk til nettsiden Finn.no og fant en bruktbil til under 20 000 kroner som var til salgs i Kirkenes. Mannen kjøpte bilen og satte seg deretter bak rattet og kjørte de nærmere 1900 kilometerne hjem til Bærum, fortsetter pressesjefen.

Prisverdig

- Vi setter pris på at folk finner gode løsninger når slike ting inntreffer. Og vi ønsker å ha en god dialog med kundene i en supervanskelig situasjon. Mange strandet på ulike reisemål og det var ekstremt vanskelig å finne alternative reisemåter for å komme seg hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.