SAS-streiken:

Fikk bilkjøpet dekket av SAS

Var streikefast og fant en kreativ løsning for å komme seg hjem.

INGEN AVGANG: SAS-flyet fra Kirkenes lufthavn gikk aldri etter at SAS-streiken var et faktum. Dermed måtte passasjerene finne andre løsninger. Foto: Odd Roar Lange
INGEN AVGANG: SAS-flyet fra Kirkenes lufthavn gikk aldri etter at SAS-streiken var et faktum. Dermed måtte passasjerene finne andre løsninger. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

Pilotstreiken i SAS skapte store problemer for mange. Og kreativiteten ble satt på prøve for en rekke reisende som ikke fant alternative fly eller flyreiser for å komme seg til det planlagte reisemålet.

Familien Skøien fra Elverum valgte å kjøre 4485 km til Tyrkia da flyet deres ble kansellert. Og familien var ikke alene om å finne annerledes løsninger i løpet av de 15 dagene streiken var et faktum.

Fant løsningen

For kreativ var også mannen fra Bærum som stod streikefast i Kirkenes i Finnmark da SAS-streiken var et faktum.

- Streiken førte til at mannen ikke kom seg hjem med SAS. Og det fantes ingen alternative flyruter for mannen. Han valgte derfor en annen løsning, forteller SAS-pressesjef Tonje Sund til DinSide.

- Mannen gikk til nettsiden Finn.no og fant en bruktbil til under 20 000 kroner som var til salgs i Kirkenes. Mannen kjøpte bilen og satte seg deretter bak rattet og kjørte de nærmere 1900 kilometerne hjem til Bærum, fortsetter pressesjefen.

Prisverdig

- Vi setter pris på at folk finner gode løsninger når slike ting inntreffer. Og vi ønsker å ha en god dialog med kundene i en supervanskelig situasjon. Mange strandet på ulike reisemål og det var ekstremt vanskelig å finne alternative reisemåter for å komme seg hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer