Fikk bot for å vise rumpa til politiet

Politikvinnen mente buksemistingen ikke var tilfeldig.

Sagging kan være risikabelt... plutselig er rumpa bar. Foto: Stine Okkelmo
Sagging kan være risikabelt... plutselig er rumpa bar. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19 år gamle Trent Joseph Wroe måtte ut med 250 australske dollar, cirka 1100 kroner, da dommen falt i Maroochydore Magistrates Court den 17. mars, skriver australske thedaily.com.au.

Han ble dømt for ordensforstyrrelse etter at saggebuksene hans datt ned og blottet rumpa hans da han vandret nedover gaten i småbyen Mooloolaba en kveld i februar.

Wroe hadde ikke på seg underbukser, og synet av hans nakne bak falt ikke i god jord hos politikvinnen som passerte unggutten.

Hun arresterte ham for ordensforstyrrelser, og politiet fremla for retten at de mente Wroe hadde mistet buksen med vilje. Gutten skal ha mistet buksen like etter at han hadde spyttet i retning av politikvinnen.

Her er saggebukser forbudt

Misforståelse

Wroe sa seg skyldig på tiltale, men fortalte etterpå at det var en misforståelse. Han hadde spyttet fordi han hadde spydd, og mente ikke å spytte i retning av politikvinnen.

Han forklarte også at han hadde lånt buksene av en venn, og at de var for store. Dermed falt de ned på det mest ubeleilige tidspunkt.

Heretter lovte Wroe dommeren at han skulle ha på seg belte. Han sa også at han ønsket å sende en beklagelse til politikvinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer