Fikk hevn

Eiendomsmegler Eric Goldie tok bokstavelig talt saken i egne hender da medpassasjeren gikk han på nervene. Nå går Goldie viralt på TikTok.

Opp med armlenet: De to armlenene til midtsetet er lett å løfte opp. Men visste du at det også er mulig å åpne det som går ut mot midtgangen? Video: Bim Zachrisson Totland Vis mer
Publisert

Det skriver New York Post, som også omtalte saken først. Avisa velger følgende tittel for å forklare flydramaet i USA:

«Jeg fikk hevn på en flypassasjer som åpnet vindusskjermen min.»

Viralt

I TikTok-videoen, som nå kan skilte med nesten seks millioner visninger, slo Eric Goldie bort medpassasjerens hånd to ganger. Det skyldes at personen i setet foran forsøkte å åpne vindusskjermen han ved flere anledninger.

TikTok-videoen har fått over 600 000 tusen likerklikk og over 4000 kommentarer. I kommentarfeltet finner man først og fremst personer som tar Goldies parti, men også flere som stiller ulike spørsmål.

Noen mener blant annet at det kan være forvirrende når vinduet er plassert midt mellom seteradene. Goldie har seinere forklart i en annen TikTok-video at plasseringen av vinduet rettferdiggjorde handlingen hans.

- Jeg forstår at dette kan være forvirrende noen ganger, men det er ingen forvirring om hvem sitt vindu dette var, sier han i videoen.

Videre forklarte han også at teorien om at han slo sin egen hånd ikke kunne stemme:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer