Fiks sydenferien nå

Sent ute med planleggingen? Du får fortsatt en sydentur til Rhodos for 1.700 kroner, eller flybilletter til Nice for 700 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Skoleferien har begynt, og dermed har prisene på sydenturer hoppet i været. Forrige uke kunne turoperatørene friste med flybilletter til Syden for bare 500 kroner. Nå koster de billigste billettene 1.700 kroner - og da må du reise i morgen.

Vil du ha en sydentur med hotell inkludert, koster det deg fra 2.400 kroner og oppover. Ikke så ille, egentlig, men på det billigste (ukene rett før skoleferien, og rett etter skolestart), koster det ikke mer enn 1.000-lappen.

Turoperatørene har meldt om rekordstort salg, så du kan ikke velge og vrake i sydenturer dersom du ennå ikke har bestilt. Men fortvil ikke - det finnes andre alternativer.

Bestill flybillettene selv

Vi har sjekket hva det koster å kjøpe en flybillett til øyfavoritter og sommerlige storbyer som Nice, Barcelona, Napoli osv. fra Oslo, Bergen og Trondheim. Stort sett er det meste utsolgt eller ganske dyrt dersom du vil reise i juli. Men kan du utsette ferien til august, kan du for eksempel fly fra Bergen eller Trondheim til Nice og bli i en uke for 736 kroner. Ikke verst!

Sjekk prisene vi fant her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer