Finanskrisen gir drømmepriser

Men gleden blir kortvarig, så du må handle raskt.

På grunn av finanskrisen kan du nå fly til Maldivene for 2.595 kroner. Foto: Vivek Chugh/Stock.xcng
På grunn av finanskrisen kan du nå fly til Maldivene for 2.595 kroner. Foto: Vivek Chugh/Stock.xcng Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Star Tour har senket prisene på 10.000 reiser, og ifølge reisearrangøren er det finanskrisen som har ført til drømmeprisene. Skal vi tro Star Tours informasjonssjef Lena Petterson, blir gleden kortvarig.

- Akkurat nå er det ”gi bort” priser på reiser blant annet til Maldivene og Thailand. Tilbudet er større enn etterspørselen. Til syvende og sist betyr dette at høstens og vinterens drømmepriser ikke kommer tilbake neste år. Så reis nå om du har mulighet, oppfordrer hun i en pressemelding.

Maldivene for 2.595 kr

Et av de beste reisekuppene du kan gjøre nå, er å reise til Maldivene i to uker for kun 2.595 kroner tur/retur med Star Tour, noe som er billigere enn hva du må betale for en flytur til London samme helg! Avreise er 1. november og overnatting er ikke inkludert i prisen. Vil du ha fly med overnatting, koster dette 12.198 kroner.

Her er flere eksotiske reisekupp:

Recife, Brasil – 2.948 krKun flyAvreisedato: 29/10Reiselengde er to ukerApollo

Gambia – 4.375 krKun flyAvreisedato: 1/12Reiselengde er en eller to ukerVing

Bahia De Samana, Den Dominikanske Republikk – 4.595 kr Fly og hotell, uspesifisertAvreisedato: 26/10Reiselengde er to ukerStar Tour

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer