Fine plasser for småbarnsfamilier, og tips om eiendomsmeklere

Publisert
Sist oppdatert

Hei!Vi er to voksne og to små barn (2,3 år) som skal reise til Thailand, mest sannsynlig i september, i fire uker. Anbefaler du dette med så små barn, og evt. hvor anbefaler du oss å reise (de to voksne var i Hua Hin i sommer og vil gjerne se litt mer)?

En slik reise blir veldig dyr og vi vil prøve å fly rimelig og heller bo noenlunde i Thailand. Har du noen anbefalinger på hvor vi kan finne billige priser ol.?

Vurderer å kjøpe hus i Jomtien, Pattaya. Synest du dette er en bra plass for oss med så små barn (de vokser jo til :) Har du noen eiendomsmeglere som du anbefaler ... ?

Ble litt mange spørsmål dette her, men vi har blitt helt frelst på Thailand og vil gjerne vite mest mulig.

Tusen takk på forhånd.

MvhGry

Hei Gry

September er en vanskelig måned; på vestsiden er det den siste monsunmåneden og på østsiden er man akkurat i forkant av monsuntiden. Likevel ville jeg nok valgt østsiden, da det oftest ikke kommer i gang før i oktober.

Koh Chang og Koh Samet er to øyer som har blitt godt kjent i løpet av det siste året, og de ligger jo bra i nærheten av Pattaya som dere snakker om å kjøpe hus på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer