Norgesferie

Finn beste campingplass

Slik finner du beste campingplass for deg.

CAMPING: Det finnes rundt 1000 campingplasser i Norge, så hvilken skal du velge? Det er lurt å tenke gjennom hva man har lyst til å oppleve, hvilken type ferie man ønsker og hvor langt man ønsker å reise - i tillegg til å bli enige med reisefølget. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
CAMPING: Det finnes rundt 1000 campingplasser i Norge, så hvilken skal du velge? Det er lurt å tenke gjennom hva man har lyst til å oppleve, hvilken type ferie man ønsker og hvor langt man ønsker å reise - i tillegg til å bli enige med reisefølget. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skal vi tro etterspørselen for salg og leie i camping- og bobilbransjen, er det mange som har tenkt seg på campingferie i sommer.

Ifølge en uhøytidelig spørreundersøkelse på Dinside, vurderer 60 prosent av leserne å bo på campingplass i sommer - med campingvogn, bobil, telt eller i campinghytte.

Men hvordan går du fram for å finne den beste campingplassen for deg og reisefølget ditt?

- Hva vil dere?

Det er rundt 1.000 campingplasser i Norge, så hvordan kan man finne den rette?

- Det er alltid en god idé å bli enige i husstanden – hva har vi lyst til å oppleve? Hvilken type ferie ønsker vi? Hvor langt ønsker vi å reise? Skal ferien være ved sjøen eller nær fjellet? Hvilken standard ønskes?, spør Anita Hokholt Engh, fagsjef i Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC), og legger til:

- Det er mange spørsmål som ved svar vil gi ulike muligheter i vårt flotte ferieland!

Nils Sødal, kommunikasjonsrådgiver i NAF, bemerker også at det er viktig å ta stilling det hva det er man ønsker å oppleve eller bruke tid på:

- Hva som er riktig campingplass er jo individuelt. Ønsker man fred og ro, jakt og fiske, sol og varme eller familievennlige plasser. Så det gjelder å velge campingplass etter hva slags ferie man er ute etter. Det er flere nettsteder man kan sjekke for å finne campingplassen for sin ferie, sier Nils Sødal, kommunikasjonsrådgiver i NAF, til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer