Finn billigste innenlandsfly

Vi overøses med reklame for rimelige innenlands flyreiser, fra Norwegian, Braathens og SAS. Vi har sjekket prisene – og vilkårene.

Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapene har et utall forskjellige billettyper, med forskjellige priser og vilkår. SAS og Braathens har åtte billettyper for fritidsreisende, ungdomsbillettene inkludert. Norwegian har ”bare” 5 – og da kommer spesialtilbudene i tillegg.

Vi bombarderes med annonser på rimelige billetter – men hvilke begrensninger ligger i de lave prisene, og hvem blir egentlig billigst når det virkelig gjelder?

Vi har sett på prisene og laget en oversikt over billettene som tilbys fritidsreisende på følgende strekninger:

Oslo-StavangerOslo-BergenOslo-TrondheimOslo-Tromsø

Norwegian

Det hersket stor spenning rundt Norwegian sine flypriser, som ble lansert for et par uker siden. Billigste billett med den nye lavprisaktøren koster 390 kroner en vei innen Sør-Norge, og 690 kroner på strekningen Oslo-Tromsø. For reise i september har de dessuten et introduksjonstilbud som er enda bedre; 290 kroner en vei innen Sør Norge, og 490 kroner mellom Oslo og Tromsø.

Dyreste billett med Norwegian: 990 innen Sør Norge, og 1.890 Oslo-Tromsø. Du kjøper enveisbilletter, og det er ingen begrensninger om reisetidspunkt eller forbudte reisedager. Du kan reise når du vil, men jo billigere billett – jo tidligere ute må du være. De billigste billettene må bestilles senest fire uker før avreise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer