Finn din festival

Hele landet fyller festivalkalenderen for sommeren. Uansett om du liker jazz eller rock, teater eller akrobater, finner du en festival som passer deg. Her får du vårens og sommerens festivalguide.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er festivaltid for tusenvis av musikkelskere landet over. Og det er mye å velge i, både for deg som fristes av mørke klubblokaler og for deg som heller vil tilbringe sommerkveldene på gresskledte uteområder. Her er sommerens godbiter fra hele landet:

En dose rock og popJazz, blues eller countryKlassisk og folkemusikkTeater, båter og barn

Gjengangere og stjerner

Mange av artistene på årets musikkfestivaler kan du få med deg flere steder: Kaizers Orchestra går igjen på tvers av flere forskjellige festivaltyper. Tungtvann, Motorpsycho, Nils Petter Molvær og Ola Kvernberg er også gjengangere flere steder. Fans av acapellasang i verdensklasse har gode sjanser til å oppleve kritikerbejublede The Real Group fra Sverige. Dessuten får norske festivaler besøk av noen riktige giganter i sommer: Paul Simons konsert under Moldejazz har solgt meget bra til nå. Her er mer enn 5.000 av 7.000 billetter solgt på ett par uker. David Bowies konsert på Quartfestivalen er allerede utsolgt.

- Billettsalget har gått skrekkelig fort i år. Vi har solgt mer enn 40.000 billetter så langt, og alle 5-dagers pass er utsolgt. Dessuten er dagspassene onsdag utsolgt (den dagen Bowie spiller - red.anm.), og fredagen er også snart utsolgt. Det forteller billettansvarlig for Quartfestivalen, Kirsten Kolstad til DinSide den 30. april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer