Finn din greske øy

Finn din greske øy i sommer… Vi guider deg på veien.

Publisert

Greske øyer, det er flust av dem, og de representerer feriedrømmen for mange. Du kan velge mellom mer enn 100 bebodde øyer av de omkring 3.000 som samlet utgjør den greske øyverdenen. Valgets kvaler kan derfor ofte bli umulig. Vi våger oss likevel på å gi deg en liten guide basert på hva du ønsker å få ut av ferien. Vi har plukket ut paradisøyene for solslikkeren, fotografen, den festglade…

11140>For den festglade

Det er ikke til å komme forbi: Mange reiser til Middelhavet for å feste vilt og hemningsløst. Dette gjelder også Hellas, og da særlig noen av øyene. Vi kunne nevnt Rhodos med sin overturistifiserte Rhodos By og krampelivlige Faliraki. Eller vi kunne trukket frem norske ungdommers charterfavoritt gjennom mange år, Kos.

Vi har i stedet valgt ut tre litt mindre øyer der det meste dreier seg om fest og action, og der ungdom fra hele verden samles hver sommer for å flippe ut. Tre øyer som stadig sammenlignes med Middelhavets partyøy nummer én, Ibiza, men som er langt billigere å besøke. Vi snakker om Ios, Paros og Skiathos.

Vil du heller oppsøke et mer sofistikert og internasjonalt miljø? Da bør du velge deg Mykonos, langt dyrere og med et annet klientell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer