Finn din sommerdille

Fleks musklene på stranden eller i parken, og demonstrer ynde og kroppsbeherskelse med sommerens fritidsdiller.

Publisert
Sist oppdatert

Slapp solbader eller glinsende solsprader. Valget for den som vil synes på stranda er lett. Få på glinsende sololje, stram bicepsen og finn frem lekesakene som gjør det tilforlatelig å være i aktivitet blant slappfiskene. Og om du ikke har behov for å vise deg, er det moro med noe å finne på uansett.

Her er aktive forslag - fra fattigmanns frisbee til dyre drager.Se to verdensmestere i frisbee i aksjon.Skroll ned for mer.

Verdensmestre

En vanlig dag i Frognerparken i Oslo, møter vi ikke mindre enn to verdensmestre i frisbee. Norske Sune Wentzel og amerikanske Tom Leitner demonstrerer med noe som til forveksling ligner lekende letthet en rekke mer kompliserte frisbeemanøvrer for oss. For amatører anbefaler de å prøve på frisbee-golf. Det går ut på at du prøver å treffe utpekte gjenstander med frisbeen, for eksempel et tre, en stein eller en stolpe.

- En god frisbee skal kunne bøyes uten å knekke, men samtidig vende tilbake til opprinnelig form etter at du har bøyd den. De billige er gjerne for myke, eller knekker ved hard bruk, tipser Sune Wentzel.

- Dessuten er de harde dårlig egnet for barn, de blir vonde å ta imot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer