Finn drømmeboligen på Sjølyst

- Alle går med en drøm om å få kjøpt seg noe i utlandet før eller siden, sier Heidi Johansen i eiendomsselskapet Solmer AS.Hun representerer et av mange eiendomsselskap du kan møte på messen Hjem i utlandet siste helgen i april.

Mange drømmer om egen bolig på sydligere breddegrader.
Mange drømmer om egen bolig på sydligere breddegrader. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

27. og 28. april vil du på Sjølystsenteret i Oslo kunne møte formidlere av fast eiendom i Spania med øyer, Frankrike, Florida, Italia, Kypros, Portugal, Hellas og Kreta. Du vil også kunne få informasjon om diverse aspekter rundt skatt, arverett og annet som angår deg som lurer på å kjøpe eiendom i utlandet.

Feriested

Vi har snakket med representanter fra to meglerselskaper som driver med formidling av eiendommer i utlandet, og som du vil kunne treffe på den kommende messen. Mange går nok med en drøm om å kjøpe eiendom i utlandet, men ifølge Heidi Johansen i Solmer AS og Agnar D. Carlsen i Norsk Megling AS, er ikke førsteprioritet nødvendigvis å flytte fra Norge.

- De fleste kjøper for å ha det som et feriested, sier Carlsen i Norsk Eiendomsmegling. Med de hytteprisene som er i populære områder som Hafjell og Tjøme i dag, kan du få en flott eiendom i Syden for 1/3 av prisen for en hytte i de områdene. Mange av våre kunder har solgt sin fritidseiendom her i Norge og kjøpt eiendom i Syden. Det er jo også billigere å komme seg dit ned nå, sier Carlsen.

- De fleste vi har solgt til er gjerne 40-50 år, som kjøper med tanke på å bruke det mer permanent senere, sier Johansen i Solmer AS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer