Finn drømmeferien

Reiser som går nå er ikke av de billigste, men dette er en desto deiligere tid å komme seg bort på.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i uken kunne vi melde om at det er rift om vinterferiebillettene. Kraftig snøfall, rentefest og optimisme gir økt reiselyst. Vil du reise bort i vinterferien bør du altså være veldig rask.

Her er noen tips for dagene og ukene fremover - kanskje også en vinterferie som passer for deg? Vil du holde deg oppdatert på prisutviklingen, kan du søke etter billige reiser ved hjelp av restplassoversikten. Du kan også bestille varsling via SMS. Husk også at det er mulig å se etter restplasser fra utlandet (først og fremst Sverige), samt søke på utvalgte utreisebyer og reisemål om du har spesielle ønsker.

Fra 1.995

For deg som jakter på billigreisene som kan kjøpes nå, er laveste pris 1.995 kroner for en uke uten hotell i Roma. Men da er det altså kun kjøp du får gjort nå. Flyet går ikke før 12. april, rett etter påske. Og om det er vinterferien som gjelder for deg først, blir minst noen hundrelapper dyrere.

Mest aktuelt for deg som vil reise snart er Azorene og Tunisia. To spennende reisemål litt utenfor charterallfarvei, spesielt Azorene, den portugisiske øygruppen i Atlanterhavet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer