Finn drømmeferien

Reiser som går nå er ikke av de billigste, men dette er en desto deiligere tid å komme seg bort på.

Publisert
Sist oppdatert
Ørkensafari i Tunisia er et mulig alternativ for reisekuppjegeren nå. Foto: Roberto Rollemberg Santana Foto: Roberto Rollemberg Santana
Ørkensafari i Tunisia er et mulig alternativ for reisekuppjegeren nå. Foto: Roberto Rollemberg Santana Foto: Roberto Rollemberg Santana Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Tidligere i uken kunne vi melde om at det er rift om vinterferiebillettene. Kraftig snøfall, rentefest og optimisme gir økt reiselyst. Vil du reise bort i vinterferien bør du altså være veldig rask.

Her er noen tips for dagene og ukene fremover - kanskje også en vinterferie som passer for deg? Vil du holde deg oppdatert på prisutviklingen, kan du søke etter billige reiser ved hjelp av restplassoversikten. Du kan også bestille varsling via SMS. Husk også at det er mulig å se etter restplasser fra utlandet (først og fremst Sverige), samt søke på utvalgte utreisebyer og reisemål om du har spesielle ønsker.

Fra 1.995

For deg som jakter på billigreisene som kan kjøpes nå, er laveste pris 1.995 kroner for en uke uten hotell i Roma. Men da er det altså kun kjøp du får gjort nå. Flyet går ikke før 12. april, rett etter påske. Og om det er vinterferien som gjelder for deg først, blir minst noen hundrelapper dyrere.

Mest aktuelt for deg som vil reise snart er Azorene og Tunisia. To spennende reisemål litt utenfor charterallfarvei, spesielt Azorene, den portugisiske øygruppen i Atlanterhavet.

Ferie under fire tusenlapper

Som vanlig er det enklest å finne reiser om du starter i Oslo, men også fra Trondheim, Bodø og Bergen har vi sett enkelte tilbud, om enn ganske dyre.

Basiqair starter snart rute fra Oslo til Rotterdam. Foto: Basiq Air
Basiqair starter snart rute fra Oslo til Rotterdam. Foto: Basiq Air Vis mer


Billigjungel

Flere nye selskaper vil starte flygninger fra Norge i år. Noen virker en smule usikre, som for eksempel jetsSky. Andre virker tryggere, som for eksempel Basiq Air som starter rute fra Oslo til Rotterdam/Amsterdam i månedsskiftet. Og her finner vi priser så lavt ned som 270 kroner en vei. Evig aktive Ryanair selger seg også billig for tiden. Fra Oslo til Glasgow for 199 i februar er ikke vanskelig å finne, ei heller turer med samme selskap fra Haugesund til London for 299. I tillegg til disse prisene kommer skatter og avgifter som vil beløpe seg til drøye hundrelappen. Braathens kjører også fine priskampanjer for tiden, men vi må innrømme at vi sliter litt med å finne billige billetter her. Men det går jo an å ta et søk ...

  • Få med deg hvordan flyselskapene gjorde det i vår test - Kampanjetilbud eller bare lureri?


  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer