Finn festivalen for deg

Det arrangeres drøssevis av festivaler i Norge. Se hvilken som passer deg.

Risør Kammermusikkfestival er en av festivalene som IKKE astår oppført i oversikten til Festivalplassen.no. Den går av stabelen 23.-28. juni. Foto: Liv Øvland/Risør Kammermusikkfest
Risør Kammermusikkfestival er en av festivalene som IKKE astår oppført i oversikten til Festivalplassen.no. Den går av stabelen 23.-28. juni. Foto: Liv Øvland/Risør Kammermusikkfest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Festivalsesongen har vært i gang en god stund allerede, men det er nå fra slutten av juni og ut august at det virkelig topper seg.

Det kan nesten virke som om hver eneste krik og krok i landet arrangerer en eller annen form for festival. Av de mest kjente har vi selvsagt Hovefestivalen, Øyafestivalen og Notodden Bluesfestival. Men visste du at det finnes en festival som heter Bussekaillfestivalen på Hitra, eller Ranglerock på Bryne i Rogaland?

På nettsiden www.festivalplassen.no får du nesten full oversikt over alle små og store festivaler som arrangeres i Norge. Her går arrangørene eller andre entusiaster selv inn og legger til "sin" festival i listen. I skrivende stund står hele 104 festivaler oppført. Merk dog at listen ikke viser absolutt alle festivalene - vi fant for eksempel ikke Risør Kammermusikkfestival i listen.

Listen arrangert i datorekkefølge, og når du klikker på navnet på festivalen, kommer du direkte til festivalens nettside. Veldig kjekt!

Har du lyst til å dra på festival allerede denne helgen? Da kan du velge mellom disse:- Nordkappfestivalen 13.-21. juni, Finnmark - Storband Festivalen 18.-21. juni, Vestfold - Rockfest Haugesund 18.-20. juni Rogaland - Viser ved Kanalen, Telemarkskanalen 19.-21. juni, Telemark - Nordre Odalen Rockefestival 19.-21. juni, Hedmark - Black Moutain Rock Festival, Beitostølen 19.-20. juni, Oppland - Sommerfestivalen i Selbu 19.-20. juni, Sør-Trøndelag - Sommarlandfestivalen, Bø 19.-21. juni, Telemark - Festspillene i Nord-Norge, Harstad 20.-27. juni, Troms

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.