Finn frem langs Europas motorveier

Guideboken "Til høyre og venstre av motorveien" hjelper deg frem til spisesteder, overnattingsbedrifter, severdigheter og prisvennlige bensinstasjoner langs motorveiene i 18 europeiske land.

Finn frem langs Europas motorveier
Publisert
Sist oppdatert

De av oss som har feriert langs de europeiske motorveiene vet at det ikke alltid er like lett å finne frem til hyggelige overnattingssteder og spisesteder - som ikke ligger rett ved motorveien. Det fordrer at man tar en avstikker bort fra motorveien og utforsker de mindre veiene og stedene. Men hvilken avkjørsel skal du velge, og hvor skal du lete - og ikke minst: Hvor finner du stedene hvis priser matcher din lommebok?

Med guideboken "Links und Rechts der Autobahn" kommer du et godt stykke nærmere løsningen - uten å kaste bort dyrebar tid på leting på ukjente veier.

Skroll ned for mer.

18 land

Boken tar for seg motorveistrekninger i 18 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Polen, Tsjekkia, Slovenia, Slovakia, Ungarn, Italia, Østerrike, Sveits, Frankrike, Belgia, Nederland, Spania, Portugal og Tyskland. Den er inndelt etter land, og deretter etter motorveistrekninger. Boken gir informasjon om priser, fasiliteter og annet på de omtalte hotellene, et kart viser hvor du skal kjøre av, og det er kontaktinformasjon og eventuelt internettadresser. Foruten overnattingsionformasjon kan du finne bensinstasjoner utenfor motorveien, severdigheter og utfluktsmål, og spisesteder. For hvert land gis det også litt kort faktainformasjon om trafikkforhold, fartsbegrensninger, promillegrenser, fergeforbindelser, kontaktinformasjon til turistkontor mm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer