Finn frem langs Europas motorveier

Guideboken "Til høyre og venstre av motorveien" hjelper deg frem til spisesteder, overnattingsbedrifter, severdigheter og prisvennlige bensinstasjoner langs motorveiene i 18 europeiske land.

Finn frem langs Europas motorveier
Publisert
Sist oppdatert

De av oss som har feriert langs de europeiske motorveiene vet at det ikke alltid er like lett å finne frem til hyggelige overnattingssteder og spisesteder - som ikke ligger rett ved motorveien. Det fordrer at man tar en avstikker bort fra motorveien og utforsker de mindre veiene og stedene. Men hvilken avkjørsel skal du velge, og hvor skal du lete - og ikke minst: Hvor finner du stedene hvis priser matcher din lommebok?

Med guideboken "Links und Rechts der Autobahn" kommer du et godt stykke nærmere løsningen - uten å kaste bort dyrebar tid på leting på ukjente veier.

Boken er tettpakket med informasjon. Her er illustrasjoner som viser hvilke avkjøringer du skal velge (venstre side) og områdekart som viser hvilket område de forskjellige delene av boken omhandler.
Boken er tettpakket med informasjon. Her er illustrasjoner som viser hvilke avkjøringer du skal velge (venstre side) og områdekart som viser hvilket område de forskjellige delene av boken omhandler. Vis mer

Skroll ned for mer.


18 land

Boken tar for seg motorveistrekninger i 18 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Polen, Tsjekkia, Slovenia, Slovakia, Ungarn, Italia, Østerrike, Sveits, Frankrike, Belgia, Nederland, Spania, Portugal og Tyskland. Den er inndelt etter land, og deretter etter motorveistrekninger. Boken gir informasjon om priser, fasiliteter og annet på de omtalte hotellene, et kart viser hvor du skal kjøre av, og det er kontaktinformasjon og eventuelt internettadresser. Foruten overnattingsionformasjon kan du finne bensinstasjoner utenfor motorveien, severdigheter og utfluktsmål, og spisesteder. For hvert land gis det også litt kort faktainformasjon om trafikkforhold, fartsbegrensninger, promillegrenser, fergeforbindelser, kontaktinformasjon til turistkontor mm.

Tysk tekst

Boken utgis av det tyske turistkontoret, og den eneste ulempen for den som ikke er språkmektig, må være at teksten er på tysk. Karttegn og annet er imidlertid forklart på både engelsk, fransk, nederlandsk, svensk og italiensk, så det skulle likevel være mulig selv for de med svært begrensede tyskkunnskaper å forstå og benytte seg av boken - i alle fall når det kommer til det mest essensielle; som å finne stedene.

Vi synes dette må være et nyttig hjelpemiddel til bilferien i Europa.

Boken kan bestilles gjennom Tysk Reisebyrå, eller via bokens nettside: www.linksundrechts.com. Ved kjøp fra Tysk Reisebyrå koster boken 150 kroner inkludert frakt.

Ut å reise?


Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer