Finn Internett på ditt reisemål!

E-post er den aller billigste måten å holde kontakt med dem der hjemme når du er ute på reisen. Lurer du på om de har nett-tilgang i Zanzibar? Her finner du svaret!

Publisert

E-post har blitt en vanesak og de aller fleste av oss har skaffet en e-postkonto utenfor jobben eller skolen. Har du for eksempel en Hotmail-, Lycosmail- eller Yahooadresse kan du sjekke e-posten din hvor som helst i verden. Så lenge du får koblet deg opp på Internett.

Cafè med eller uten kaffe?

Men så var det det da. Å koble seg opp på Internett. Er du en av de som ikke reiser med laptop og mobilt modem, er du overgitt til Internettkaféene. Nå er ikke det livets verste skjebne, Internettkafeer har vist seg å være god business og du skal reise både langt og eksotisk for å unnslippe de glorete skiltene som lyser i alfakrøller og andre cybertegn.

Sitt navn til tross, Internettkaféene utgjør neppe en nevneverdig trussel mot det tradisjonelle kafélivet. Skulle du være i tvil er det Internett som er i fokus her, og det er slettes ikke en selvfølge at du får kjøpt en kopp kaffe hvis du spør.

du@???

Alle må ha e-post adresse - i hvert fall én, gjerne to eller tre. Men hvor plasserer du postkassen din? Det finnes et utall tjenester, norske, utenlandske, store og små, til og med noen som tilbyr deg fornavn@etternavn.com (nameplanet.com). Men hva er kjekkest?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer