Finn reiseruten på nett

Selv om sommerferien er over, er det mange som skal benytte bilen nedover Europa i høst. Gode nettsider kan spare deg for både tid og bensin.

Finn reiseruten på nett
Publisert

I vår serie ”Godt på nett” ser vi i dag nærmere på en av de mange ruteplanleggerne som finnes ute i cyberspace. Franske ismap.com er en av dem:

Bodø eller Lisboa?

Selv om ismap.com opprinnelig er fransk, er sidene tilrettelagt for bruk i hele Europa. Her får du tips om raskeste vei til både Bodø og Lisboa, uansett om utgangspunktet er Madrid eller Otta. Sidene er lagt opp slik at du får informasjon om hvilken vei du skal velge hver gang et større veikryss dukker opp. Du kan velge om systemet skal regne ut raskeste vei, korteste vei eller om du heller vil ha en naturopplevelse og fjerne alle motorveier fra ruten.

Unik hotelldatabase for Frankrike

Nettstedet er fransk og har en utrolig detaljert søkefunksjon på Frankrike, men man kan heldigvis også velge en engelskspråklig versjon. Skal du til Frankrike, og er på jakt etter et hotell ut fra god beliggenhet, skal du definitivt prøve dette nettstedet. La oss si du skal til Paris, og ønsker å finne et hotell så nært som mulig Eiffeltårnet. Kartfunksjonen tillater deg å zoome helt inn på de nærmeste gatene hvor hotellene er avmerket. Klikker du på hotellet kommer du direkte inn på hotellets hjemmeside hvor du kan sjekke ledig kapasitet samt bestille overnatting. Den samme funksjonen gjelder for de andre større byene i Frankrike. Totalt er det lagt inn detaljerte kart på over 2.600 byer i Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer