Finn skisenteret som passer deg

Billige heiskort, mange heiser, flust med løyper, alpin, telemark og snowboard. Det er noe for enhver smak i vårt langstrakte land. Her er den ultimate guiden til norske skianlegg.

Publisert
Sist oppdatert
Hemsedal er et av de største skisentrene i Norge. Foto: Ski Hemsedal Foto: Ski Hemdsedal
Hemsedal er et av de største skisentrene i Norge. Foto: Ski Hemsedal Foto: Ski Hemdsedal Vis mer


Vi nordmenn er født med ski på bena, og heldigvis har vi et mangfold av skiparker som kan forsvare vår ære. Fra Eikerapen i Kvinesdal i sør til Narvik i nord ligger de tett, som perler på en snor, store skitrekk, familietrekk, med T-kroker, stolheiser, rails eller tautrekk. Blå løyper, svarte løyper, Ola-løyper og barnebakker. Velpreparerte løyper, off-piste løyper

DinSide har trålet landet for å gi deg den ultimate guiden til Norges store og små skisentre. Hva venter du på? Champagnepudderet venter på deg!

Guide til hele landet

Narvik i Nord er i følge forståsegpåere i ferd med å posisjonere seg som det hotteste skistedet i Norge. Her kan du lese mer om Narvik og andre skisentre i Nord-Norge.

Skifrelste i innlandsfylkene Buskerud, Oppland og Hedmark har det som plommen i egget. Med mer enn 25 skisentre å velge mellom er det ikke rart at de fleste nordmenn legger vinter- eller påskeferien sin hit. Du kan se en oversikt her.

Trass i navn som Vassfjellet, Ålen og Strandafjellet trenger du ikke bekymre deg for slaps og søle. Midt-Norges skisentre byr på pudder, pudder og atter pudder!

Finn skistedet som passer deg med DinSides skiguide - dette bildet er fra Skeikampen. Foto: Karoline Brubæk
Finn skistedet som passer deg med DinSides skiguide - dette bildet er fra Skeikampen. Foto: Karoline Brubæk Vis mer


Oslos eget skisenter Tryvann har gjort kur til nærliggende Wyllerløypen, og har nå 50 prosent større bakkeareal. Lørdag kan du prøve de nye bakkene gratis. Les mer om dette og de andre Østlandsskisentrene her.

Det er nesten utrolig å tenke på at kun en times kjøretid fra regntunge Bergen finnes flere skiparadiser. Les mer om disse og andre skisentre lengst vest i landet her.

Skisportens vugge sto som kjent i Morgedal i Telemark, og fremdeles hevder nordmenn at de er født med ski på beina. Våre tre sydligste fylker huser noen av Norges fineste skiperler.

Hva koster det?

Vi har sjekket prisene på heiskort ved noen av de mest populære skistedene i landet - og forskjellene er betydelige.

  • Halv pris på heiskort

  • Har vi glemt noen? Send gjerne mail til reise@dinside.no.

    Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer