Finn skisenteret som passer deg

Billige heiskort, mange heiser, flust med løyper, alpin, telemark og snowboard. Det er noe for enhver smak i vårt langstrakte land. Her er den ultimate guiden til norske skianlegg.

Publisert
Sist oppdatert

Vi nordmenn er født med ski på bena, og heldigvis har vi et mangfold av skiparker som kan forsvare vår ære. Fra Eikerapen i Kvinesdal i sør til Narvik i nord ligger de tett, som perler på en snor, store skitrekk, familietrekk, med T-kroker, stolheiser, rails eller tautrekk. Blå løyper, svarte løyper, Ola-løyper og barnebakker. Velpreparerte løyper, off-piste løyper

DinSide har trålet landet for å gi deg den ultimate guiden til Norges store og små skisentre. Hva venter du på? Champagnepudderet venter på deg!

Guide til hele landet

Narvik i Nord er i følge forståsegpåere i ferd med å posisjonere seg som det hotteste skistedet i Norge. Her kan du lese mer om Narvik og andre skisentre i Nord-Norge.

Skifrelste i innlandsfylkene Buskerud, Oppland og Hedmark har det som plommen i egget. Med mer enn 25 skisentre å velge mellom er det ikke rart at de fleste nordmenn legger vinter- eller påskeferien sin hit. Du kan se en oversikt her.

Trass i navn som Vassfjellet, Ålen og Strandafjellet trenger du ikke bekymre deg for slaps og søle. Midt-Norges skisentre byr på pudder, pudder og atter pudder!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.