Finn veien på nett

Paris-Barcelona: 1.083,10 kilometer. Reisetid: 663 minutter – eller 11,5 timer. Ruteplanleggere på nett gjør reiseplanleggingen til en lek.

Finn veien på nett
Publisert
Sist oppdatert

Det som tidligere krevde gode kart og en skarp kalkulator, krever nå bare en viss grad av rettskrivningskunnskaper; Utregninger av avstand og reisetid gjør ruteplanleggerne for deg. De kan også være behjelpelig med å finne hoteller, attraksjoner, restauranter og mye annet av interesse på strekningen.

Her er et knippe ruteplanleggere på nett. Et godt tips er imidlertid å sjekke avstander og tidsforbruk med flere av stedene, for å få et mest mulig nøyaktig bilde av virkeligheten.

Norge

En tjeneste spesielt dedikert til Norge, finner du her i regi av Statens vegvesen og Statens Kartverk:

Visveggir deg avstander, veibeskrivelser og reisetid. Tjenesten er imidlertid ikke fullstendig når det gjelder å finne alle gatenavn.

Europa

Bilprodusenten Opelhar ruteplanlegging, både på den norske og den tyske siden. I denne artikkelen har vi lenket til den tyske siden, ettersom den norske er mer ustabil med tanke på tilgjengelighet, enn den tyske. Du kan selvsagt forsøke den norske siden – klikk på reiseruteguide i venstre marg. Distanse oppgitt i kilometer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer