Finsk familiemoro billigst

Vi har sjekket prisene hos 23 familieparker i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Prisforskjellene er enorme.

Liseberg er dyrest for familien.
Liseberg er dyrest for familien. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigst for familien på fire er finske Högholmen dyrepark, som til sammen krever 134 norske kroner i inngangspenger for to betalende voksne og to betalende barn.

Dyrest er Liseberg. Her må du ut med 1.312 kroner for to voksne og to barn. Vel og merke dersom alle fire ønsker ubegrenset tilgang på de kjørende attraksjonene. Dersom det kun er barna som ønsker å utfordre G-krefter og nerver, blir regnestykket et annet. Da slipper familien unna med 748 kroner, noe som plasserer Liseberg et godt stykke lenger ned på prisoversikten.

Skroll ned for mer.

Attraksjonene i testen

Vi har sjekket prisene på 23 familieparker i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Med familieparker mener vi fornøyelsesparker, dyreparker, badeland, opplevelsesparker og andre parker som er populære utfluktsmål for barnefamilier. Åtte av disse finner du i Norge, og de femten øvrige fordeler seg på de fem mest populære familieattraksjonene i hvert av landene Sverige, Danmark og Finland.

Klikk her for å komme til prissammenlikningen.

Billigst i Finland

Familieunderholdningen er billigst i Finland. Aller billigst i denne pristesten er en dagsutflukt til Högholmen Dyrepark. Totalt koster dette 134 norske kroner for to voksne og to betalende barn. Det svenske badelandet Fyrishov kommer på andreplass på listen, med en totalpris for familien på 258 norske kroner. På tredjeplass finner vi den norske bjørneparken, Vassfaret Bjørnepark i Flå. Her koster det 270 kroner i inngangspenger for hele familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer